tiistai 19. marraskuuta 2013

Ritun agilityä parin kuukauden takaa.



Olemme päässeet Ritun (PAIM-T Omituinen Tunturirisakas) kanssa harjoittelemaan agilityä harmittavan vähän, vaikka eittämättä Ritusta vielä agilitykoira leivotaan. Alla oleva video sekä kuvat ovat parin kuukauden takaa, kun pystyimme vielä käymään treenaamassa kentällä. Nyt JAU:n (Järvenpään Agility Urheilijat ry.) esteet on siirretty kentältä talvisäilöön ja kaikki treenaaminen on siirtynyt halliin. Viime perjantaina Ritu pääsi ensimmäistä kertaa halliin treenaamaan ja ylipäätään pitkästä pitkästä aikaa agilityesteille. Taitaa neidin agilityharjoituskerrat olla laskettavissa kahden käden sormilla, maksimissaan. Iloa ja intoa sillä kyllä tuntuu tekemiseen olevan ja tarkoitus olisi, että ennen kaikkea se positiivinen tunnetila säilyisi. :)


Viime perjantaina teimme yksinkertaista hyppykolmiota, sekä putkea, lähinnä iloittelimme agilityn merkeissä, kun edellisestä kerrasta oli kulunut aikaa. Tauko näkyi kyllä vallattomassa meiningissä. :) Lisäksi Ritu teki elämänsä ensimmäiset kontaktiesteet, Aan kerran ja puomin muutamaan otteeseen, ensin hihnassa ja heti jo vapaanakin. Ritulla tuntui olevan saman tien hanskassa se, mitä siltä odotetaan kontaktin lopussa ja tarjosi sinne 2on-2off -asentoa. Hyötyä on siis ollut porras- ja kantotreeneistä. :)

Seuraavaa kertaa odotellessa.


1 kommentti:

Anna kirjoitti...

Ihanan hyväntuulista ja iloista menoa! :) Hyvin olet pohjia tehnyt, jos muutaman treenikerran jälkeen esteillä noin hienosti jo menee!