maanantai 17. kesäkuuta 2013

Ursa agilityn SM-kisoissa maksien sijalle 16!

Agility SM-16 2013 - Susanna Kangasvuo & FI AVA BH TK1 Nutukas Ursula (Jyväskylän Agility Team)
kuva Sirpa Saari

Eilen kilpailimme Kirkkonummella Ursan (FI AVA BH TK1 Nutukas Ursula) kanssa agilityn suomenmestaruuksista. Allan Mattsonin tuomaroimalta maksien karsintaradalta pääsimme täpärällä nollatuloksella finaaliin ja Tuomo Pajarin tuomaroimasta finaalista teimme ratavirheettömän radan vähäisellä ihanneajan ylityksellä. Loppujen lopuksi taaksemme jäi kaikkiaan 205 kilpakumppania, hyppyradan jälkeiseltä 58. sijalta nousimme hienosti maksien SM-sijalle 16.

Menossa oli molemmilla radoilla ohjaajan taholta suhteellisen paljon varmistelun makua, pitkä tauko taustalla kolkutteli takaraivossa, joten otettiin homma iisisti. Pääosin meno oli meidän osalta samantyyppistä kuin normikisoissakin, joka osoittautuikin loppupeleissä varsin toimivaksi strategiaksi. Varmalla yhteispelillä kahdenkymmenen parhaan sakkiin. Pääsimme tavoitteeseemme kirkkaasti! :D

SM-hyppyrata, aika 37,40, tulos 0/-0,60, sij.58./221 (nopeus 3,96m/s)
SM-agilityrata, aika 43,81, tulos 0/+1,81, sij.16./59 (nopeus 3,81m/s)
Yhteistulos, aika 81,21, tulos 1,81, sij.16./221

Viime vuosina olemme Ursan kanssa pyörineet tuolla viidentoista parhaan joukossa aika vahvasti, vuonna 2010 SM-17, vuonna 2012 SM-15 ja tänä vuonna 2013 SM-16. Upea Ursa! :D

kuva Sirpa Saari

8 kommenttia:

Rohto ja Ravja kirjoitti...

Onnea hienosta kisamenestyksestä :-D Hyvä Te!

-K kirjoitti...

Mahtavaa Ursa ja Susanna! Onnea! :D

Elina kirjoitti...

Onnea! Melkoisen erinomaisesti näkyy löytyneen kisavire Ursan mammaloman jälkeen. :)

sosuka kirjoitti...

Kiitos onnitteluista! :D

Kisavire on löytynyt meidän vahvuuksista eli vankasta yhteistyöstä ja varmasta perusosaamisesta. Se hienosäätö mitä oltiin tehty viime vuonna ennen Ursan mammalomaa on vielä kadoksissa eli viimeinen puristus kisasuorituksista puuttuu. Perustyöskentely on silti kiitettävän hyvää, mistä olen kyllä enemmän kuin iloinen. :)

Tyytyväisiä ollaan tuohon 16. sijaan!

Anna kirjoitti...

Oijoi, onnittelut!! :) Saatte olla syystä ylpeitä itsestänne! Hieno paluu kisakentille mammaloman jälkeen :)

Katja kirjoitti...

Onnea täältäkin! Hieno suoritus. :)

Katja

Anni kirjoitti...

Onnea!
Itse harjoittelen oman lapikkaani kanssa agilityä ja kisaan kakkostasolla, toivottavasti mekin yltäisimme joskus noin upeisiin suorituksiin. :)

sosuka kirjoitti...

Kiitokset onnitteluista! :)

Ansku, lapinkoirat ovat yllättäviä haastajia, jotka pystyvät varmoihin suorituksiin ja toisaalta antavat huimasti anteeksi ohjaajan tekemiä virheitä. Suoralla eivät tule voittamaan valtarotua bortsua, mutta tiukoissa kurveissa voi säästää sen mitä suoralla häviää. Onnea teille kisakentille! :)