keskiviikko 5. kesäkuuta 2013

Tuplanolla Kouvolasta.

Nyt olisi takana taas pari agilitykisastarttia Ursan (FI AVA BH TK1 Nutukas Ursula) kanssa. Kävimme eilen 5.6. Kouvolan Seudun Seurakoirakerhon (KSSK) iltakisoissa Nybergin Johannan tuomaroimilla radoilla. Päätavoitteena oli ottaa kontaktit kunnolla, kun tarjolla oli kaksi agilityrataa. Ensimmäisellä radalla annoin vähän lipsua kontakteista, mutta toisella radalla päästiin sellaiseen tatsiin, jonka toivoisin toimivan SM-kisoissakin puolentoista viikon päästä.

Radat olivat suhteellisen suoraviivaisia, joskin toisella radalla iso osa kielsi toiseksi viimeistä estettä, kun se oli loppusuorasta niin paljon sivussa. Meillä tämä ei kuitenkaan ollut mikään ongelma ja puhtaalla, joskin täpärästi ihanneaikaan menevällä suorituksella nousimme loipulta kolmannelle sijalle. Olipas kivaa taas pitkästä aikaa olla palkinnoilla. :)

Edelleen etenemisnopeutemme näyttää olevan suhteellisen alhaalla, mutta meno on varmaa. Sillä valttikortilla menemme tänä vuonna SM-mittelöihin. Kaksi nollaa hellekisoista ei ole hullumpi suoritus. Hyvä Ursa!

A-kisa, 0/-3,03, sij.7./19 (nopeus 3,78 m/s)
B-kisa, 0/-0,38, sij.3./19 (nopeus 3,67 m/s)

Päivitys 11.6.
Tuli ilmi, että SM-nollien kerääminen vuodelle 2014 on jo alkanut. Meillä on siis näiden Kouvolan iltakisojen jälkeen kasassa kaksi nollaa seitsemästä vaaditusta ja ne pitävät sisällään jo tuplanollankin. Positiivinen yllätys varsin! :)

Ei kommentteja: