torstai 20. kesäkuuta 2013

Agi.fi:n ranking-listan sijalla 15.

Treeni- ja kisatauon jälkeen olemme kisanneet Ursan kanssa vielä suhteellisen vähän, mutta nollatuloksia emme ole karttaneet. Varma tulostaso on nostanut meidät nyt kesäkuussa agi.fi:n maksi3-luokan koirakoiden ranking-listan sijalle 15. pisteillä 187. (Listalla on siis 3-luokan maksikoirakoita yhteensä huikeat 1308 kpl.)



Pointtina on, että 15 viimeistä starttia lasketaan mukaan rankingpisteisiin. Agilityradalta saa nollatuloksesta 10 pistettä ja hyppyradalta 7 pistettä. Lisäksi sijoituspisteitä saa siten, että mikäli osallistujia on enemmän kuin kymmenen, voittaja saa 10 pistettä ja lisäksi yhden pisteen jokaiselta täydeltä kymmeneltä osallistujalta (32 koiraa - voittajalle 13 sijoituspistettä). Voittaja saa 100% sijoituspisteistä, toinen saa -10% voittajan sijoituspisteistä, kolmas saa -10% toisen sijoituspisteistä jne.

Katso ranking-pistelasku agi.fi:n sivuilta.

2 kommenttia:

Rohto ja Ravja kirjoitti...

Ompas kertakaikkiaan mahtava sijoitus, ja hienoa edustusta lapinkoirille :-D

sosuka kirjoitti...

Onhan tuo maksi3-luokan rotukirjo aika suppea ainakin kärkeä kohti mennessä (tuossa rankingin 15 parhaan joukossa 2/3 on vain yhtä rotua). SM-finaalikin oli pääosin jo vähän tylsääkin katsottavaa ainakin rotujen puolesta (Muuten oli kyllä jännää! :) ), kun oli bordercollie bordercollien perään. Ihan virkistävää, kun saa nostettua näitä epäuskottavampiakin agilityrotuja enemmän esille. ;)