torstai 2. toukokuuta 2013

Omituisia sisaruksia pellolla.

LAUANTAI 27.4., TUOMARINKARTANO

Omituinen Tunturirisakas ja Hallahiippo.

Ritu (Omituinen Tunturirisakas) ja Hilu (Omituinen Hallahiippo) päästelivät höyryjä viime viikonloppuna katselmustunnelmointien ohessa läheisellä pellolla. Kuvat kertovat enemmän mitä pystyisin sanoin kuvaamaan. Tyypit juoksivat, juoksivat ja juoksivat. Ensin Hilu edellä ja Ritu perässä hännästä välillä nappaillen, kunnes Ritu tajusi, että kerrankin sillä on tasaväkinen leikkikaveri ja jos se pistää vielä yhden vaihteen silmään, niin sisko ei saa sitä kiinni. Osat siis vaihtuivat. Ritu painalsi korvat lintassa pitkin sänkipeltoa Hilu ihan kannoillaan turhautuneesti haukkuen, kun ei saanut kiinni siskoaan, jonka sparraajana on toiminut paras, tyttösten sporttinen urheilijaemo Ursa (FI AVA BH TK1 Nutukas Ursula).

Takaa-ajotilanne.
 
Hilu painaltaa häntää tapailevaa siskoaan karkuun.

 


 
 


 
 
 
 
 

Ihana, onnellinen Hilu.
 
 
 

 
 
Ritulla on hyvät kaarreajo-ominaisuudet.
 


SUNNUNTAI 28.4., TUOMARINKARTANO

Omituinen Miilumaljakas ja Tunturirisakas.

Seuraavana päivänä samaiselle pellolle kirmasivat yhteistuumin toinen sisaruskaksikko, Ritu (Omituinen Tunturirisakas) ja Kero (Omituinen Miilumaljakas). Päivän päätteeksi pentujen paukut olivat vähissä, mutta silti saatiin aikaiseksi riehakasta kirmailua ja rajua painia, joskin asteen verran kiltemmissä merkeissä kuin siskosten edellispäivän riekkutreffeillä.



Ritun tiukka puruote.

 
 
 


 
Kiitos riekkuseurasta Hilu ja Kati sekä Kero ja Päivi, Ritulla oli kivaa!

3 kommenttia:

Anna kirjoitti...

Voi näitä siskoksia! Toinen on blondi ja toinen ihan tumma :) Tukat on nätisti pörröllään kaikilla kolmella!

Rohto ja Ravja kirjoitti...

Juup! Pakolla tulee hyvälle tuulelle kun näitä kuvia kattelee :-D Ihan tulee keväiset suokukot kevätriennoissaan mieleen, varsinkin pentusten hienoista tukkavärkeistä ;-) vrt: http://www.leuku.fi/_LEUKUKUVAT/p800x600/leuku_jl_2563.jpg

sosuka kirjoitti...

Vai suokukot... Kieltämättä Marika varsin osuvaa. ;)