perjantai 18. joulukuuta 2015

Ritu Riihimäellä.

Viime lauantai 12.12. oli piitkästä pitkästä aikaa agikisapäivä, edelliset kisat ovat olleet elokuun lopulla Nummelassa käydyt piirinmestaruudet, joten johan tässä on tauko jo venynytkin.

Käytiin Ritu-Rimpulaisen (PAIM-T O. Tunturirisakas) kanssa Riihimäellä pinkomassa kolme Siimeksen Pertin tuomaroimaa rataa. Ratojen etenemä ihanneaikaan oli kaikilla radoilla 3,7m/s, joka oli meille agilityradoilla piirun verran tiukka. Ritun pysäytyskontaktit vievät aikaa ja kun Ritulla lisäksi on jonkinlaista erotteluvaikeutta puomin ja keinun suhteen, niin näissä tuhraantuu vielä lisää aikaa. Ensi vuoden projektiksi meillä nousee siis kontaktisuoritusten nopeuttaminen. Jokatapauksessa kisapäivä oli sinänsä kaikkiaan varsin onnistunut. Pitkä treeni- ja kisatauko ei näyttänyt vaikuttaneen menoon ainakaan negatiivisesti. Ritu handlasi kaikki esteet mainiosti, eteni ja tuli ohjauksiin moitteetta. Superhieno pikkukoira, josta olen tavattoman ylpeä!

Agiradoilta tuloksina yliaikaiset nolla ja rimavitonen ja hyppyradalta oikein sujuva nollatulos hienolla etenemällä (4,16m/s) ja sijoituksella 4.

     A-kisa, 0,35, sij. 9./32 (nopeus 3,69 m/s)
     B-kisa, HR, 0/-5,20, sij. 4./35 (nopeus 4,16 m/s)
     C-kisa, 7,17, sij. 21./36 (nopeus 3,56 m/s)

Ei kommentteja: