tiistai 8. huhtikuuta 2014

Iloa ja surua.

 
Lyhyesti kerron, että viime yönä eläinlääkärin avustuksella maailmaan saatettiin pieni ja suloinen musta merkkivärinen poika (278g). Noita (O. Källeröinen) oli stessaavasta tilanteesta huolimatta hurjan reipas ja urhea emokoira ja ihana kaksikko voi tällä hetkellä tilanteeseen nähden hyvin.
 
Tähtien asennot eivät olleet oikeat, sillä pennuista kaksi eivät selvinneet elämään. :( Olen erittäin erittäin surullinen ja lohduton pienten tyttöjen kohtalosta, mutta elämä jatkuu ja olemme onnellisia tästä yhdestä pienestä, jota Noita saa hoitaa ja joka tulee saamaan  hellää huolenpitoa siskojensakin puolesta.
 
Noita ja poikansa tutustuvat toisiinsa eläinlääkärillä.

Noita ja poikansa kotiutuneena.
Noidan katseesta näkee väsymyksen ja lääkkeiden aiheuttaman poissaolevuuden.
 
Pikkutyyppi on alun hapuilun jälkeen keksinyt mikä on elämän tarkoitus ja roikkuu emon maitobaarissa jopa silloin, kun nukkuu. Siitä on sitten hyvä jatkaa imuttelua heti kun herää. :) Noita on pikkuhiljaa päivän mittaan alkanut hoitaa pentua paremmin, vaikka aluksi se oli hämillään uudesta tulokkaasta ja tokkurainen eläinlääkärillä annetuista lääkkeistä. On kuitenkin kiva huomata miten tuoreen emokoiran päässä raksuttaa, kun se yrittää ratkoa miten tuo pentu toimii. :) Pienin askelin parempaan suuntaan, pääasia, että Noita yrittää, vaikka se ei kaikkea heti osaakaan.
 
Pieni koira.
 
 
Kerron koko tarinan vielä joskus, tällä hetkellä olen aivan liian väsynyt ja surullinen siihen.

4 kommenttia:

Tiina kirjoitti...

Onnea pikkuprinssistä ja ihanalle Noidalle rapsutuksia! Ja osanottoni pikkuenkeleistä. Kyllä nyt on pilvien päällä ollut vajetta pienistä lapinkoirista :(

Remy kirjoitti...

Onneksi pieni poika päätti ottaa elämästä kiinni ja Noita saa viettää laatuaikaa sen kanssa. <3 Täälläkin jännitettiin pentueen syntymää, onhan nämä hirmu kurjia uutisia. Tsemppiä Noidalle, pojalle ja tukijoukoille!

leila kirjoitti...

Lämpimät tervetulotoivotukset pikkupojalle.
Voimia Noidalle ja sen ihmisille.

-K kirjoitti...

Onnea pikkuisesta pojasta ja halauksia sinulle Susanna ja Annalle myös. Pörrötyksiä ja tsemppiä tuoreelle emoselle.