keskiviikko 30. huhtikuuta 2014

Kolmeviikkoinen.

UROS - 1403g
(syntymäpaino 276g, 1vk 592g, 2vk 1025g, 3vk 1403g)



Jätkä on muuttunut koiranpennuksi. Eilen poijjaalle tuli ikää tasan kolme viikkoa, jonka kunniaksi se pääsi ensimmäistä kertaa kunnolla ulkoilemaan. Viikon sisään kellahtelevasta taapertelusta on kehittynyt ihan oikeaa juoksemista ja pikkutyyppi painalsi pitkin pihanurmikkoa häntä sojossa. Noidan poika on osoittautunut varsin reippaaksi ja touhukkaaksi pieneksi koiran aluksi, uusia tilanteita ei jännitellä, vaan mennään uteliaasti suoraan kohti. 

Kaiken kaikkiaan poika vaikuttaa suoralta tyypiltä, joka ilmaisee mielipiteensä vahvasti, oli kyseessä sitten äänekäs ärsytys siitä, kun haluaisi laatikon ulkopuolelle tutkimaan tai häntää vinhasti vipsuttava jälleen näkemisen ilo aamulla pitkän yön jälkeen. Äänirepertuaariin on öhkimisen ja önisemisen lisäksi tullut vinkumista, urinaa, ulvomista ja hassuja pikku haukahduksia, joita pikkukoira päästelee kokeilevasti kuin itsekin niitä kuunnellen.

Illalla kolmeviikkoinen sai myös kokeiluun ensimmäisen velliateriansa. Toistaiseksi jätkä ei tajunnut aterian tarkoitusta ollenkaan, se maiskutteli muutaman suullisen ja oli sen jälkeen sitä mieltä, että mamman maitobaarissa on paremmat einekset.

1 kommentti:

Anna kirjoitti...

Mikäs pieni tutkimusmatkailija se siellä seikkailee valkovuokkojen keskellä :) Hauskalle tyypille kuulostaa ja näyttää! Siellä treenataan jo ahkeraan mamman ohjauksessa, miten oikeaoppisesti liehakoidaan puuhkahännällä jälleennäkemiset?! ;) Mainioita vellikuvia! :D