tiistai 22. huhtikuuta 2014

Enemmän kuin maitopurkki.

UROS - 1025g
(syntymäpaino 276g, 1vk 592g, 2vk 1025g)



Noidan poika on kasvanut hurjasti. Tänään mittariin raksahti kaksi viikkoa ikää ja mötköstä on kasvamassa ihan oikea koiranpentu. Silmät aloittivat rakoilunsa toissapäivänä ja nyt utuinen katse jo tsekkaa takaisin pienen koiran naamasta.

Kävelyharjoituksia on treenattu ahkerasti ja kun kävimme tänään lämpimän päivän kunniaksi ottamassa kaksiviikkoiskuvat ulkona, ei pikkuepeli meinannut pysyä nurmikolle asetetulla peitolla olenkaan, kun mieli teki laajemmin tutkimaan. Liikkumista ei voi enää kuvata ryömimiseksi, joskaan ei vielä ihan kävelyksikään. Jalat tapailee tukea ja tasapainoa mahan alle ja pullea pötkö onnistuu saamaan muutaman sentin ilmaa alleen. Kävelyharjoitukset sisältävät vielä paljon horjuntaa sekä kenolleen kellahtelua, mutta poitsu petraa päivä päivältä.

Poika on hauska tapaus. Se painii ja huitoo kättä vasten, mönkii ihan liki ja kun sen nostaa lähelle lässytettäväksi osakseen saa nuuhkuttelua ja pennunkömpelöitä pusuja. Kolmannella kasvuviikolla tapahtuu paljon ja on hauskaa päästä tarkkailemaan poijjaan kehitysjatkumoa.

1 kommentti:

Anna kirjoitti...

Voi mahdoton tätä hurmuria <3 Mä olen sulaa vahaa tuon katseen edessä... ;)