maanantai 2. joulukuuta 2013

Noita debytoi agilityareenoilla.

Eilen oli Noidan (Omituinen Källeröinen) ja ohjaajansa Annan kilpailukynnyksen ylityspäivä eli ensimmäiset agilitystartit koskaan. Tuloksena Anne Saviojan tuomaroimilta radoilta pari yliaikakymppiä, toinen niistä sijalla kolme. Hyppyradalta kepeiltä ensin kielto ja viimeisen välin pujottelematta jättämisestä vielä vitonen, virheiden korjaaminen vei suorituksen yliajalle. Agilityradalla onnistuneet kepit ja onnistunut keinu, mutta virheet otettiin sitten puomin alastulolta sekä yhden hypyn kiellosta loppusuoralla.

Olen ylpeä Annasta ja Noidasta, kaksi tulosta ja palkintosijoitus ekoista agilitykisoista ei ole lainkaan hullummin! :D Kiellot syövät aina reippaasti aikaa, joten ilman niitä meno olisi varmasti riittänyt myös ihanneaikoihin, joka lupaa hyvää tulevaisuutta ajatellen. Nyt on kisakynnys ylitetty ja odotellaan jatkoa tälle hienolle debyytille!!! ONNEA!!!

D-kisa, HR, 11,54, sij.5./14
C-kisa, 13,06, sij.3./17

Annan kirjoittaman kisaraportin voi lukea Noidan blogista: Noita kisaa.


Hauska sattuma, vaikka osallistujia luokassa ei ole kuin viidentoista koirakon kieppeillä, niin joukosta löytyy kolme suomenlapinkoiraa. Kiva!

Ei kommentteja: