tiistai 2. kesäkuuta 2015

Paineessa syntyy timantteja.

Agilityn SM-osallistuminen jäi meillä Ursan (FI AVA BH TK1 Nutukas Ursula) kanssa yhden kortin varaan, eilen 1.6. oli viimeinen mahdollinen tilaisuus kerätä nollia kasaan SM-kisoja varten. Tartuimme tähän viimeiseen tilaisuuteen ja kisasimme Tuusulassa Koirakerho Heiluhäntien iltakisoissa kaksi Jalosen Karin tuomaroimaa agistarttia. Suurisuuntaisena tavoitteenamme oli saada kaksi puuttuvaa SM-nollaamme niillä kasaan. Uskokaa tai älkää, onnistuimme tässä tavoitteessa! Molemmilta radoilta nollat, ensimmäinen hienosti sijalla 3 ja toiselta tuli yllätyksellisesti huikea nollaVOITTO!  Paineessa todella syntyy timantteja. :D

Ensimmäisen radan etenemä oli meille todella hyvä 4,01m/s, voittoratamme etenemää en toistaiseksi tiedä, mutta uskoisin, että suurin piirtein samoilla nopeuksilla mentiin.

Täytyy myöntää, että olin jo mielessäni hyväksynyt senkin vaihtoehdon, että tänä vuonna emme osallistuisi SM-kisoihin. Luovuttanut en sen suhteen kuitenkaan ollut, mikä näkyy sitten tuloksissakin. Huh hui, voittajafiilis!! Parin viikon päästä suuntana on kuin onkin Oulu!

Puomien kontaktien suorittaminen oli varmistelevaa räpellystä, mutta noin muuten kisameno, vire ja draivi olivat kohdillaan. Ursa eteni todella hyvin, tuli ohjauksiin, eikä radalla tapahtunut mitään ylimääräistä, vain ja ainoastaan reipasta suorittamista. Voitto tuli aivan puun takaa ja pitää olla tyytyväinen molempien ratojen sijoituksiin. Ensimmäisellä radalla tehtiin yhteensä kuusi nollaa ja toisella radallakin kaksi, joten kerrankin meidän onnistumisemme ei tarkoittanut muiden epäonnistumista, vaan oikeasti olimme taistossa vahvasti mukana ja voitimme sijoitukset itsellemme. Mieletöntä! Näillä onnistumisilla elää taas jonkun aikaa! :D

     A-kisa, 0/-4,65, sij.3./22 (nopeus 4,01m/s)
     B-kisa, 0/-4,73, sij.1./22 (nopeus 3,97m/s)

Nollavoiton myötä realistisien tavoitteiden joukkoon nousee se, että SM-kisojen lisäksi saisimme osallistumisoikeuden myös MM-karsintoihin Jyväskylään. Niihin karkeloihin pitää vielä puristaa yksi agilitynolla, mutta tietysti lähdemme tavoittelemaan sitäkin tosissamme.

Päivitys 4.6.:
Heiluhäntien sivuilta löytyi nyt maanantain iltakisojen tulokset. Tarkistin voittoradan etenemisnopeuden (3,97m/s) ja yllätyin siitä, että voitimme toiseksi tulleen australiankelpien niinkin täpärällä aikaerolla kuin kolme SADASOSAsekuntia... Se on pelin henki ja tällä kertaa tuo huima aikaero tuli meidän hyväksemme. :) Hyvältä tuntuu.

1 kommentti:

Rohto ja Ravja kirjoitti...

Huippua!!! Onnea :-D Vai Ouluun... katotaas päästäiskö kattomaan teidän menoa :-)