maanantai 7. elokuuta 2017

Aave

päivitetty 15.10.2017
Aave 5vk 23.7.2017

PIKKUKAUNIAINEN

FI37460/17

narttu, sininen, s.18.6.2017
i. Kummakuun Barreiras e. Vanilja (ei. Kylkimyyryn Michael Vronsky ee. Omituinen Okra)
kasv. Katja Anttila, Aura
om. Susanna Kangasvuo, Tuusula
halt. Anna Heiskanen, Vantaa

prcd-PRA: polveutumisen perusteella terve
pompen-tauti: polveutumisen perusteella terve
Degeneratiivinen Myelopatia: polveutumisen perusteella terve

Aave KoiraNetissä


SISARUKSET

n. SINIKIITÄJÄINEN
u. KESÄTURILAS
n. JUOVAKIRPPA
n. MUSTANIRPPU
n. NEILIKKAPIRKKO

Aave 4kk 15.10.2017

Aave 7vk 6.8.2017

Aave on avoin, reipas ja rauhallinen pikkukoira, tuore Omituinen sijoitusnarttu, joka muutti Vantaalle ja ryhtyi Annan koiraksi. Aaveen kirjavaa eläinlaumaa edustavat suomenlapinkoiranarttu Myrsky, kaksi kääpiökania sekä kuningaspyton. Aave tulee elämään arjessaan aktiivista eläinkaupan puotikoiran elämää ja sen kanssa tullaan kokeilemaan tulevaisuudessa myös eri harrastuksia, joista tavoitteena olisi löytää se kaikkein eniten Aaveen näköinen laji.

Aaveen emän Vilman (Vanilja) taustat ovat itselleni erityisiä, onhan sen emä aivan ensimmäinen Omituinen kasvattini Omituinen Okra, jonka emä taas on oma rakkaista rakkain Lunani (Nutukas Illusia). Tulevaisuudessa olisi toiveena jatkaa tätä itselleni niin tärkeää emälinjaa aivan uudella Omituisella sukupolvella, sikäli mikäli Aaveesta puhkeaa niin terveytensä kuin luonteensakin puolesta sopiva yksilö emoutumista ajatellen. 

Aaveen emän Vilman kanssa on harrastettu omaksi iloksi agilityä sekä paimennusta. Lampailla se on osoittanut kiitettävää kiinnostusta paimennettaviin ja sillä on vahva taipumus kiertää ja pysäyttää lauma. Aaveen isä Otso (Kummakuun Barreiras) on ihmisille avoin, iloinen ja aktiivinen mutta rauhallinen uros, joka tykkää etsinnästä ja nenän käyttämisestä. Otso on yhteistyöhaluinen ja palkkautuu sekä nameilla että leikillä.

Pikkukauniainen 5vk 5pv ja ikioma ihmisensä Anna 
28.7.2017

1 kommentti:

Noora kirjoitti...

Parin vuoden päästä toiveissa on oma lappalainen! Aave kiinnostaa jo nyt, todella kaunis pikkuinen ja kennel vaikuttaa mahtavalta. :) Asumme myös sopivan lähellä Helsingissä. Laitan kommentin, jotta muistan joskus tulevaisuudessa käydä katsomassa Aaveen kuulumisia. <3