maanantai 14. elokuuta 2017

Aaveen kuulumisia.


Pienen sijoitustyttöseni Aaveen (Pikkukauniainen) tuoreimpia kuulumisia. Pikkutyyppi on päässyt kulkemaan metrolla, junalla ja bussilla, joista ensiksi mainittu on tullut kaikista tutuimmaksi ja jonka jälkeen kaikki muut kulkuvälineet ovat olleet ihan helppo nakki. Aave meinaa, että kaikissa ajopeleissä on hyvä laittaa unille.

Aave kuuluu olevan kaikin puolin erittäin reipas napero. Se on tassutellut ruuhka-aikaan ison kauppakeskuksen käytävillä häntä reippaasti puolelta toiselle viuhtoen ja leikkinyt huomattavasti itseään isompien irlanninsettereiden kanssa. Lisäksi Kiira-myrskyn aikaan, terraarion lasien helistessä pikkuneiti oli nukkunut läpi kaiken riehunnan.

Aaveen ja toki koko Annan lauman kuulumisia pääsee tulevaisuudessa seuraamaan Kotilieden Koirakopla -blogista, joiden tiimoilta Annan tiimi oli käynyt viime viikon aikana studiokuvissa. Reipas neiti oli tarjonnut studiolla vauhdikasta menoa, ehkäpä pääsemme piakkoin näkemään onko kuviin päätynyt muutakin kuin harmaa hännänpää. :D


Myrsky on ollut Aaveelle upea "isosisko". Se leikittää Aavetta huikean hienosti ja kärsivällisesti ja tyttöset nukkuvat kylki kyljessä ja kainalokkain. Laumaelo toimii! :)

Aaveen korvat eivät vielä ole pystyssä, vaikka Myrsky koittaa näyttää mallia! :D

(kuvat Anna Heiskanen)

Ei kommentteja: