maanantai 9. kesäkuuta 2014

Tuotereklamaatio OSP 080414

8. kesäkuuta 2014 12.05

Hei,

Haluaisin antaa palautetta hankkimastani laitteesta. Tuote Omituinen S. Pellervoinen (sarjanumero 080414) vaikuttaa kyllä tuotekuvauksen kaltaiselta ja olen ollutkin tyytyväinen moniin sen ominaisuuksiin. Mielestäni siihen esiasennetut ohjelmat ovat pääsääntöisesti toimivia ja hyvin valittu. Ehkä perussovellus Uhkarohkea 3.2 on hieman liian edistynyt tähän malliin ja olisin tullut toimeen aiemman Uhkarohkea 2.8 version kanssa. Erityisen tyytyväinen olen ollut sovelluksiin Reippaus 10.0., Sisäsiisteyden alkeet 1 ja Taisteluhalu 4.5. Myös laitteen ulkoinen muotoilu miellyttää. Tosin tehdasasenteisesti siitä puuttuu vielä tuotteen rakennepiirustuksessa mainittava osa "kivekset", mutta olen kuullut, että ne voi saada vielä jälitoimituksena.

Muutamassa ohjelmassa on kuitenkin mahdollisia asennusvirheitä ja olen huomannut, että ohjelmistossa saattaa olla tietokonevirus. Ainakaan ohjelma Kärsivällisyys 2.3 ei toimi kuin satunnaisesti latauksen jälkeen ja silloinkin se pätkii, jos yrittää ajaa muita ohjelmia yhta aikaa. Lisäksi epäilen, että laitteen äänikortti on yliaktiivinen ja saa aikaan sen, että äänitiedostoja käytettäessä niiden volyymi heittelehtii jopa korviahuumaavaksi. Tämä ongelma tulee myös esille käytettäessä ohjelmaa Lepotila 3.6. Myös siihen liitetty lisätoiminto Torkku 5.0, jonka pitäisi disabloida äänikortin toiminta, ei tunnu toimivan ainakaan heti käynnistymisen jälkeen aamulla. Pieniä virheitä myös sovelluksissa Kissa 2.0 ja Luoksetulo 1. Jälkimmäisen päivitin jo versioon 1.5 ja se tuntuu toimivan hieman paremmin. Olen kuullut, että Luoksetulo versio 2.0 tulee pian markkinoille ja päätinkin kokeilla sitä heti, kun se on saatavilla. Kissa 2.0 ohjelman vaihdoin versioon 2.1 ja siinä on pieniä parannuksia havaittavissa. Löysin äskettäin tiedon, että Kissa 2.1 voisi toimia paremmin, jos lataisi jostain lisäosan Jahtausesto 1.0, mutta siitä ei löydy virallista julkaisua. Pilaanko ohjelmiston, jos yritän asentaa epävirallisen version?

Huolestuttavinta on kuitenkin, että ohjelmistoon on asettunut tietokonevirus, jonka olen tunnistanut olevan Kerberos 6.66. Se aktivoituu, kun tuotteen läheisyyteen vie kynsisakset. Olen yrittänyt poistaa tuota virustorjuntaohjelmalla Namia Naamariin x30, mutta ainakaan vielä siinä ei ole tapahtunut muutosta. Onko teillä tietoa mikä virustorjuntaohjelmisto poistaisi tuon kovalevyltä kokonaan?

Terveisin
Asiakas


8. kesäkuuta  13.07

Arvoisa Asiakas,

kiitämme antamastanne palautteesta koskien tuotetta OSP 080414. Asiakkaittemme antama palaute on meille ensiarvoisen tärkeää, jotta voimme kehitellä tuotteisiimme uusia entistä edistyksellisempiä ominaisuuksia.

Hienoa, kun olette olleet pääosin tyytyväisiä mallin ominaisuuksiin sekä siihen esiasennettuihin ohjelmiin. Esiasennetut ohjelmat on mahdollista vaihtaa uusiin sovelluksiin ja huomaan, että olette niin jo osin tehnytkin. Tuotteen parhaimpia puolia ja eräs myyntivalttimme on tuotteen muunneltavuus ja mukautuvaisuus, jolloin uskomme sen pystyvän vastaamaan paremmin asiakkaittemme erilaisiin tarpeisiin.

Pahoittelemme viruksen Kerberos 6.66 esiintymistä tuotteessamme. Havaitsimme virheen tuotteen käyttöominaisuuksia testattaessa ja pelkonamme oli, että tämä voisi tulla esille myös varsinaisessa käytössä. Virus Kerberos 6.66 on mahdollista poistaa tuotteesta jopa kokonaan, mikäli lataa tuotteeseen virustorjuntaohjelman Namia Naamariin x30, jota kerroittekin jo kokeilleenne. Kehoitan käyttämään tätä ohjelmaa sitkeästi uudelleen yhdistettynä puhdistusohjelmiin: Väsytys 9.2, Lyhytkestoisuus 8.5 sekä Toistuvuus 6.3. Lisäksi viruksen torjuminen helpottuu, mikäli onnistut löytämään tarkoitukseen sopivan apulaitteen Namittajahenkilö.

Tehtaamme toimitilat ovat parhaillaan paluumuuttamassa Keravalle, joka pitää meidät toistaiseksi kiireisenä, mutta palaamme asiaan vielä myöhemmin tänään.

Terveisin,
Omituisen tehtaan tuotantopäällikkö

3 kommenttia:

Elina kirjoitti...

:D :D :D Huh huh, tuli ihan kivasti ikää lisää näille nauraessa. :)

Anna kirjoitti...

Hih :D Tuotereklamaatioista puheen ollen, mikähän pentukoodaus tähän emoverisoon on reissun päällä asennettu!? Se on vähän höpsähtänyt... Pallohullu hihnan repijä, joka vetelee ilohepuleissa hippulat vinkuen pitkin omaa (ja naapurin) pihamaata. Ja näyttää keskaria kun pitäs harjata turkkia :D Ihan kun olisi nuortunut monta vuotta... <3

Unknown kirjoitti...

Hahaa!! Muistelisin, että emokoiralla havaittiin nopeasti virus nimeltä Manaaja, joka taitaa olla aiempi versio tuosta Kerberoksesta. ;)