torstai 12. kesäkuuta 2014

Tuplanolla Lappeenrannasta.

kuva Miira Ikonen, walesi.kuvat.fi

Juostiin toissapäivänä 10.6. Ursan (FI AVA BH TK1 Nutukas Ursula) kanssa parin startin verran Lappeenrannan Agilityurheilijoiden järjestämissä kisoissa Lahikaisen Marjan tuomaroimilla radoilla. Niin teimme, mitä menimme sinne tekemään eli kotiin tuomisina tuplanolla.

Agilityradalla ei montaa nollaa nähty ja meille tältä radalta sijoitus 3. Kaiken aa ja oo oli se, että selvisimme radalta mallikkaasti ilman kontaktivirheitä, se on ollut murheenkryynimme viime aikoina ja tulevan viikonlopun SM-kisoja ajatellen ei kontaktivirheisiin olisi varaa. Myös hyppyradalta nappasimme nollan sijoituksella 6. Näiden kisakirjan kuudennen aukeaman aloittavan kahden nollan myötä, meillä on nyt myös tuplanolla takataskussa ensi vuoden 2015 SM-kisoja varten, joten siltä osin nollien kerääminen on alkanut hienosti. :)

Radat olivat osin melkoisen tiukkaa ohjaamista vaativia, agilityradan keskivaiheilla oli neljän esteen pätkä, joka vaati kaksi valssia, persjätön ja saksalaisen, joten joka käänteessä piti olla ohjauksen kanssa kartalla. Tosin oli radoilla kyllä sitten myös niitä juostaviakin pätkiä eli agilityn ilo pysyi päällä, vaikka välillä piti ihan ohjatakin.... ;) Hyppyrata oli jossain määrin virtaavampi, mutta tässä sitten loppuvaiheessa syystä tai toisesta jäädyin ja päästin mieleeni ajatuksen, että "Nyt en kerkeä!" ja suunnitellun persjätön sijaan jäin odottelemaan Ursaa putkesta tulevaksi ja tein takaaleikkauksen. Tämä ohjaus-suunnitelman muutos kesken kaiken sekä sitä seurannut epäsujuvuus söi meiltä suoritusaikaa, vaikka pääsimme silti kirkkaasti ihanneajan puitteissa maaliin. Sätin itseäni uskon puutteesta, kyllähän sitä kerkeää vaikka mitä, kunhan vain päättää keritä!

A-kisa, 0/-2,05, sij.3./23 (nopeus 3,70m/s)
B-kisa, HR, 0/-3,05, sij.6./25 (nopeus 3,98m/s)

Ei kommentteja: